Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Merhaba, linkte ki sistemi aşağıda ki özelleştirmeleri yaparak almayı düşünüyorum nasıl olmuş? ASUS Prime B460M-K Apacer Panther AS340 240 GB WD Blue 1 TB Corsair Carbide Spec Delta RGB 650W Rival Elite V2 | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Merhaba, linkte ki sistemi aşağıda ki özelleştirmeleri yaparak almayı düşünüyorum nasıl olmuş? ASUS Prime B460M-K Apacer Panther AS340 240 GB WD Blue 1 TB Corsair Carbide Spec Delta RGB 650W Rival Elite V2 | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
WalterBishop Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 967 28 Aralık 2020 #2 Özelleştirmelerle fena değil ama özelleştireceğinize kendiniz toplasanız en ucuz yerlerden alarak daha güzel bir sistem çıkarırsınız.
Özelleştirmelerle fena değil ama özelleştireceğinize kendiniz toplasanız en ucuz yerlerden alarak daha güzel bir sistem çıkarırsınız.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 PSU ve kasa kötü. Kasa o kadar kötü değil ancak daha iyileri var. SSD kronik sorunlu. Daha iyisi toplanabilir.
PSU ve kasa kötü. Kasa o kadar kötü değil ancak daha iyileri var. SSD kronik sorunlu. Daha iyisi toplanabilir.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 28 Aralık 2020 #4 Mutlaka SSD değiştirmelisiniz, sonradan pişman olmamak için.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 BerkayZ87 dedi: PSU ve kasa kötü. Kasa o kadar kötü değil ancak daha iyileri var. SSD kronik sorunlu. Daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptığım özelleştirmeler den mi bahsediyorsunuz? Yani Apacer panther AS340 ve Corsair carbide spec delta rgb 650w? EmrahGK dedi: Mutlaka SSD değiştirmelisiniz, sonradan pişman olmamak için. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme ile Apacer patnher AS340 seçeceğim, odan mı bahsediyorsunuz?
BerkayZ87 dedi: PSU ve kasa kötü. Kasa o kadar kötü değil ancak daha iyileri var. SSD kronik sorunlu. Daha iyisi toplanabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptığım özelleştirmeler den mi bahsediyorsunuz? Yani Apacer panther AS340 ve Corsair carbide spec delta rgb 650w? EmrahGK dedi: Mutlaka SSD değiştirmelisiniz, sonradan pişman olmamak için. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme ile Apacer patnher AS340 seçeceğim, odan mı bahsediyorsunuz?
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 SSD kronik sorunlu. Kasa idare eder. Güç kaynağı kötü. Bunları değiştirebilirseniz güzel sistem.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Ruzgar2 dedi: Yaptığım özelleştirmelerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Özelleştirmelerinize dikkat etmedim. O hali daha düzgün ancak yine etmez. Tek tek toplamak daha mantıklı.
Ruzgar2 dedi: Yaptığım özelleştirmelerden mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Özelleştirmelerinize dikkat etmedim. O hali daha düzgün ancak yine etmez. Tek tek toplamak daha mantıklı.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #8 Keremyl0 dedi: SSD kronik sorunlu. Kasa idare eder. Güç kaynağı kötü. Bunları değiştirebilirseniz güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar keşke bir konuyu okusanız önce. Bakın yapacığım özelleştirmeleri yazdım yukarıda. Hangi parçalardan bahsediyorsunuz anlayamıyorum.
Keremyl0 dedi: SSD kronik sorunlu. Kasa idare eder. Güç kaynağı kötü. Bunları değiştirebilirseniz güzel sistem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar keşke bir konuyu okusanız önce. Bakın yapacığım özelleştirmeleri yazdım yukarıda. Hangi parçalardan bahsediyorsunuz anlayamıyorum.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #9 @Ruzgar2 attığın link sistemin asıl hali ekran görüntüsü atar mısın?
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #10 Keremyl0 dedi: @Ruzgar2 attığın link sistemin asıl hali ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yapacağım özelleştirmleri yazdım yukarıda.
Keremyl0 dedi: @Ruzgar2 attığın link sistemin asıl hali ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yapacağım özelleştirmleri yazdım yukarıda.