Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #1 Aşağıdaki bilgisayar alınır mı? Frenzy | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Aşağıdaki bilgisayar alınır mı? Frenzy | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Mayıs 2024 #2 Bütçeyi az daha zorlayabilirseniz daha iyileri bulunur yoksa alınabilir fiyatına göre iyi gibi.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #3 Ruindry dedi: Bütçeyi az daha zorlayabilirseniz daha iyileri bulunur yoksa alınabilir fiyatına göre iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım için araştırıyorum bütçe maksimum bu kadar çıkıyor. Bu fiyata da sıfır olarak en iyi bunu buldum sizlere de danışmak istedim.
Ruindry dedi: Bütçeyi az daha zorlayabilirseniz daha iyileri bulunur yoksa alınabilir fiyatına göre iyi gibi. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım için araştırıyorum bütçe maksimum bu kadar çıkıyor. Bu fiyata da sıfır olarak en iyi bunu buldum sizlere de danışmak istedim.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Mayıs 2024 #4 Creaters dedi: Bir arkadaşım için araştırıyorum bütçe maksimum bu kadar çıkıyor. Bu fiyata da sıfır olarak en iyi bunu buldum sizlere de danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Kingston NV2 Yapsın bütçesi çıkarsa 1tblık modelini alsın. Onun dışı fiyatına göre iyi bir sistem alınır.
Creaters dedi: Bir arkadaşım için araştırıyorum bütçe maksimum bu kadar çıkıyor. Bu fiyata da sıfır olarak en iyi bunu buldum sizlere de danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Kingston NV2 Yapsın bütçesi çıkarsa 1tblık modelini alsın. Onun dışı fiyatına göre iyi bir sistem alınır.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 18 Mayıs 2024 #5 Ürünün PSU'su nasıldır?
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Mayıs 2024 #6 Creaters dedi: Ürünün PSU'su nasıldır? Genişletmek için tıkla... Günü kurtarır umarım. Emin değilim çok kaliteli bir model değil fiyat dengesi için kısıyorlar.
Creaters dedi: Ürünün PSU'su nasıldır? Genişletmek için tıkla... Günü kurtarır umarım. Emin değilim çok kaliteli bir model değil fiyat dengesi için kısıyorlar.