EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.727 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Fresco ile Minecraft'ta texture pack oluşturulabilir mi? Pek bilmiyorum ondan sordum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.158 Çözümler 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Ekim 2024 #2 EmirHene dedi: Fresco ile Minecraft'ta texture pack oluşturulabilir mi? Pek bilmiyorum ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Fresco'nun ana konusu piksel art v.b değil ancak oluşturmak için çıktı bilgisine sahipsen ihtiyacın olan ve programı iyi biliyorsan tabi neden olmasın diye düşünüyorum. Bilmiyorsan araştırman gerekir.
EmirHene dedi: Fresco ile Minecraft'ta texture pack oluşturulabilir mi? Pek bilmiyorum ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Fresco'nun ana konusu piksel art v.b değil ancak oluşturmak için çıktı bilgisine sahipsen ihtiyacın olan ve programı iyi biliyorsan tabi neden olmasın diye düşünüyorum. Bilmiyorsan araştırman gerekir.