Dostlar liseye gidiyorum. Öğrenciler için yaz ve baharlık fresh koku öneriniz var mıdır? Şu anda Nautica Voyage ve Rassasi Hawas düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?
İkisi de çok iyi parfümler yaz için. Versace Dylan Blue, Bentley Silverlake, Missoni Wave, John Varvatos Artisan Püre, Chanel Allure Homme Sports Extreme önerebilirim.
İkisi de çok iyi parfümler yaz için. Versace dylan blue, bentley silverlake, missoni wave, John varvatos artisan Pure, Channel allure Homme sports Extreme önerebilirim.
Yani çok mükemmel ötesi bir koku değil, dışarıda da kullanan birine denk gelme ihtimaliniz var. Çok kişiye hitap etmese de Salvatore Ferragamo'nun kokularını baya beğeniyorum. Bütçenizi aşmıyorsa Salvatore Ferragamo Red Leather kokusuna bakabilirsiniz.
Yani çok mükemmel ötesi bir koku değil, dışarıda da kullanan birine denk gelme ihtimaliniz var. Çok kişiye hitap etmese de Salvatore Ferragamo'nun kokularını baya beğeniyorum. Bütçenizi aşmıyorsa Salvatore Ferragamo Red Leather kokusuna bakabilirsiniz.