Fribsy FC-9280G kasaya SilverStone Air Blazer 120R takılır mı?

Kontrolcü değil o maalesef anakart ARGB bağlantısı. RGB istiyorsunuz sanırım ışıksız fan önerebilirim ben sadece.

@Amanita

Dark Solid FRGB anakarta uyar mı? 6pin diyor 6 pin nasıl oluyor?​

1627208427168.png

Onların kendi kontrolcüleri var anakarta takamazsınız. Kasanızdaki kontrolcüye bakın nasıl fan destekliyor. Dark'tan ve Teknobiyotik'ten uzak durun.
Kasanıza uysa bile almayın 1200 RPM egzoz fanı için yetersiz.

Onların kendi kontrolcüleri var anakarta takamazsınız. Kasanızdaki kontrolcüye bakın nasıl fan destekliyor. Dark'tan ve Teknobiyotik'ten uzak durun.

Kasamdaki 4 tane pin olan yerde kontrolcü yok.

Ben kararımı değiştirdim toplam 6 tane fan alacağım ve şu an 3 tane var 3 tane 120 130 TL'yi geçmeyecek fan önerisi yapar mısınız?

Bu nasıldır?
ya da bu?

Peki SilverStone fanın içinden ARGB kontrolcü çıkıyor diye biliyorum.

Eki Görüntüle 1117660
Eki Görüntüle 1117661
Sadece 2 sorum var.

1.si bunun çalışması için ekstra ne almak gerekiyor ya da gerekmiyor mu?

2.si ben ARGB kontrolcüyü nereye takacağım?
ARGB kontrolcü çıkmıyor. ARGB kontrolcüyü bir yere bağlamayacaksın. Fandan gelen ARGB kablosunu kontrolcüye bağlayacaksın. Kontrolcü de genelde sata dan güç alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı