Friday the 13th Game oyundan atıyor

loneytunes

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, oyunu yeni satın aldım ve sorunsuzca indirdim, oyuna girdiğimde yapımcı firmaları gösteriyor ve ''başlat - ayarlar '' yerleri gelmeden oyundan çıkıyor hatasız bir şeysiz kendi kendine.

Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım 1 dosya doğrulanamadı diyor her seferinde ve ardından, 528 KB bir dosya indiriyor (her seferinde) ama değişen bir şey yok, hala buluyor ve hala atıyor oyundan.

ya aynı şey banada oldu başalt şeyi gelmiyo 1 dosya indirdi 528 kb mi ne sorunu çözermisin kaç gündür ugrsaıyorm cözdüysende bana haber verirmisin aynı sorun var ikimizdede nolr mesaj at çözersen iade etmek istemiyorm oyunu

Arkadaşlar bende de öyle oldu. Ya Steam'da Ayarlar>İndirmeler'den Kütüphane açacaksınız. Eğer Kütüphane açamıyorsanız Steam'i C'ye kurduysanız C'den D'ye kurduysanız D'den ya da ikisinde de varsa ikisinden de silin. Yani Steam hakkında hiçbir şey kalmasın PC'de ve Masaüstü'nde. Bu arada Steam oyunlarınızı da sileceksiniz. Sonra Steam'i tekrar setupla yükleyin. Oyunları ve Friday the 13th The Game'yi de tekrar yükleyin. Sonra oyununuz sorunsuzca açılacaktır. Ben öyle bir deneyim dedim ve oldu. Umarım yardım edebilmişimdir.

Arkadaşlar bende de öyle oldu. Ya Steam'da Ayarlar>İndirmeler'den Kütüphane açacaksınız. Eğer Kütüphane açamıyorsanız Steam'i C'ye kurduysanız C'den D'ye kurduysanız D'den ya da ikisinde de varsa ikisinden de silin. Yani Steam hakkında hiçbir şey kalmasın PC'de ve Masaüstü'nde. Bu arada Steam oyunlarınızı da sileceksiniz. Sonra Steam'i tekrar setupla yükleyin. Oyunları ve Friday the 13th The Game'yi de tekrar yükleyin. Sonra oyununuz sorunsuzca açılacaktır. Ben öyle bir deneyim dedim ve oldu. Umarım yardım edebilmişimdir.
Konu baya eski fakat sorun devam ediyor, tüm oyunlarımı maalesef silemem çünkü çok fazla oyun var ve benimde internetim çok kötüdür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı