emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #1 Uzun zamandır bu hatayı alıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 4111.jpg 54,4 KB · Görüntüleme: 174
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 31 Temmuz 2020 #2 Steam hesabınızdan çıkış yapıp, tekrar giriş yapın. Bi' öyle dener misin? Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #3 emrah0755 dedi: Uzun zamandır bu hatayı alıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde. Artı 0 Eksi
emrah0755 dedi: Uzun zamandır bu hatayı alıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde.
KS KS emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #4 KONT.DRAKULA dedi: Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde. [/QUOTE KONT.DRAKULA dedi: Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde. Genişletmek için tıkla... Oyun orjınal hocam Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde. [/QUOTE KONT.DRAKULA dedi: Başkan oyun korsansa bundan dolayı değilse oyunu sil yükle Steam uygulamasıda yüklü olsun masaüstünde. Genişletmek için tıkla... Oyun orjınal hocam Genişletmek için tıkla...
hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 2 Ağustos 2020 #5 emrah0755 dedi: Uzun zamandır bu hatayı alıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kral oyun herkesde bu hatayı veriyor. Oyun hacklendi. Ama geri gelecektir çünkü ilk defa yaşanmıyor bu olay. Artı 0 Eksi
emrah0755 dedi: Uzun zamandır bu hatayı alıyorum, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kral oyun herkesde bu hatayı veriyor. Oyun hacklendi. Ama geri gelecektir çünkü ilk defa yaşanmıyor bu olay.