Frisby 350W GTX 1050 Ti besler mi?

meola147

Kilopat
Eskiden 400W kullanıyordum ama elektrik kesintisi sonucu hakkı rahmetine kavuştu. Ucuz 350W bir güç kaynağı buldum sizce besler mi?
GTX 1050 Ti 4 GB NVIDIA O.C
Ryzen 3 1200
8 GB RAM
MSI A320M VH Plus

Besler.Büyük ihtimalle idaretenlik kullanıyorsunuz.En kısa zamanda güç kaynağı değiştirin.Kaç TL belki bir şey önerebiliriz?

Bu markaların ürünlerini önermiyoruz. Bu markanın bilgisayarda en önemli bileşen olan PSU modellerinden uzak durulmasının en doğrusu olduğunu söyleyebilirim. İşinizi riske atmaya gerek yok güvenilir bir marka PSU alın geçin.

Besler.Büyük ihtimalle idaretenlik kullanıyorsunuz.En kısa zamanda güç kaynağı değiştirin.Kaç TL belki bir şey önerebiliriz?
Bütçem 70 lira. İkinci el güç kaynaklarına bakıyorum. Asla bütçemi arttıramam aileme yük olmak istemiyorum.
Hocam besler ama daha kaliteli bir markanın PSU'sunu alın. Frisby PSU yüzünden sisteminize zarar gelme ihtimali var, genelde düzgün korumları olmuyor böyle PSU'ların
Kaliteli PSU alacak param yok. Herkes çok kötülemiş markayı... Çok moralim bozuldu. Sevinmiştim ucuza buldum diye.

Bütçem 70 lira. İkinci el güç kaynaklarına bakıyorum. Asla bütçemi arttıramam aileme yük olmak istemiyorum.
O zaman idarenlik alıyorsunuz.O zaman paranızı biriktirin 300 TL gibi bir bütçe ile buraya gel konu açınız.

Son düzenleme:
Tenex marka var o da mı kötü?
Evet.Hayatımda hiç duymadım.
Evet.Hayatımda hiç duymadım.
Sana önerim 225 TL'lik bir güç kaynağı.

Eskiden 400W kullanıyordum ama elektrik kesintisi sonucu hakkı rahmetine kavuştu. Ucuz 350W bir güç kaynağı buldum sizce besler mi?
GTX 1050 Ti 4 GB NVIDIA O.C
Ryzen 3 1200
8 GB RAM
MSI A320M VH Plus
Hocam normalde önerilmez kalitesiz bir marka diye. Ancak imkan dahilini de göz önünde bulundurun. Hani şuan 70 TL bütçeniz var ve daha arttıramıyorsunuz. İlerde umarım arttırır daha iyisini alırsınız. Sistemi besleyeceği söylenir sorunsuz ise direkt alın. Ben Frisby marka 300watt PSU'yu 8 yıl kullandım. Sadece kontrol edebilirseniz hani bozuk ya da arızalı olmasın o kadar. Direkt alabilirsiniz sonrasında. Umarım sizi idareten uzun süre götürür.

İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…