Frisby 600W PSU değiştirmeli miyim?

Önerileriniz için teşekkürler değiştireceğim.
hakaret etmek istemiyorum ? hepsi ezbere boş beleş konuşan küçük yaşta kullanıclar, frisby 650w 80+S kullanıyorum 7 aydır ve overclock yapılı sistemim. Eski PCmde powerimin pervanesi bozulmuştu öyle bile kullandım patlamadı. patlayan varmı ? gören şahit olan bilen duyan boş boş konuşup boşyere 3 katı para vermeye gerek yok değiştirmenede gerek yok. değiştir diyenlerin hepsidne 250 w psusu var beleş konusuyolar iyi forumlar.

Seninkinde +80 olması iyi miş benimki sertifikasız sıkıntı orası zaten, önerin için teşekkürler.

Seninkinde +80 olması iyi miş benimki sertifikasız sıkıntı orası zaten, önerin için teşekkürler.
sadece markadan sebep ve belli rivayetlere kulak asarak masrafa girme. takma sertifikaya felan bişey olmaz kafan rahat olsun eğer bi günü patlarsa ki hiç zannetmiyorum olursada bana ulaş sana psu hediye edicem

sistemlelre o göre o psular zaten ofsayt ayrıca bütçeleri parçalara göre iyi kötü psu ve yettiremicek psu seçmeleri onların hatası o psuyu bi tık düşük sisteme taksalar bir sıkıntı olmaz siz bunu anlamıyor. insanlar hangi paraçlara göre nasıl psu seccegını bilmiyor. siz sanıyorsunuz ki 1000 tl psu alayım patlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…