Frisby 600W PSU yerine Zalman 600W PSU kullanılmalı mı?

Tllo

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. 2. elden yeni bir kasa aldım ve kasadaki PSU bir tık benim hoşlanmadığım bir marka olan Frisby'nin 600W 80+ Bronze PSU'su mevcut. Araştırdım kullananlar memnun bu satın aldığım çocukta ha keza öyle ama yinde şüpheli yaklaşıyorum. Elimde eski bir kasada Zalman'ın ZM600-LE 600W PSU var. Frisby'i araştırdım. Özellikleri şaşırtıcı denecek seviyede iyi. Sizce eski bir PSU olan Zalman'ı söküp bu kasaya takmalı mıyım yoksa düzeni bozmadan Frisby ile devam mı etmeliyim? Çok arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsi geçen Zalman PSU'su eski olduğu için kesin bir şey demek anlamsız. Bence Frisby'i biraz eskitin, bir sorun yaşarsanız Zalman'a geçersiniz.

500W frizby PSU kullandım. PSU alev alırken hala çalışmaya devam ediyordu. Öyle iktidarlı bir PSU.

Zalman markasını da hiç duymadım ama pek farkı olduğunu sanmıyorum.

Çöpten çöpe atlamak gibi bir şey olacaktır.
Zalman Frisby'e nazaran daha iyidir ama modelden modele değişir tabii.

500W frizby PSU kullandım. PSU alev alırken hala çalışmaya devam ediyordu. Öyle iktidarlı bir PSU.

Zalman markasını da hiç duymadım ama pek farkı olduğunu sanmıyorum.

Çöpten çöpe atlamak gibi bir şey olacaktır.

Hocam övdünüz mü yerdiniz mi pek anlayamadım :) bu arada Zalman kaliteli bir markadır. Tek arada kaldığım geçmeye değer mi?

Hocam övdünüz mü yerdiniz mi pek anlayamadım :) bu arada Zalman kaliteli bir markadır. Tek arada kaldığım geçmeye değer mi?
Dediğim gibi şu an için elinizdeki PSU yeni olduğu için geçmeye değmez. Bir sorun yaşarsanız Zalman'a geçersiniz. Yedek olarak düşünün Zalman'ı.

Bahsi geçen Zalman PSU'su eski olduğu için kesin bir şey demek anlamsız. Bence Frisby'i biraz eskitin, bir sorun yaşarsanız Zalman'a geçersiniz.

Bence de öyle, markanın kötü bir ünü var ama her ürünü de problemli olacağı anlamına gelmiyor diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı