Frisby 650W PSU ne kadar gider?

mowe1131

Centipat
RAM
Kingston Fury Beast 2x8
İşlemci
i3 12100F
Hocam 1 yıldır Game booster 550W PSU kullanıyordum ve dün akşamüstü saatlerinde vefat etti sizlere ömür ben de Frisby 650W+80 standart bir PSU aldım. PSU'da
Aktif PFC.
OPP/OVP/UVP/SCP
Bu PSU beni bayağı götürürmüş çünkü sisteme fazla gelen bir PSU herkes yok patlar yok baban ne düşünüyorsunuz?
Bir de bayağı ağır coil whine var kulaklıkla dahil bayağı duyuluyor ama bana dert etmediği için ben oyunuma bakarım sesin önemi yok ondan umursamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır bir Frisby'dense ikinci el bir Cooler Master daha iyidir. Thermaltake, CoolerMaster, FSB gibi markalar dururken Gamebooster, Frisby gibi ucuz markalar bence tavsiye edilmemeli.

Aynısının lacivertini almışsınız hocam keşke daha düzgün birşey alsaydınız.

Hocam firsby bence çok iyi PSU konusunda yok patladı yok sistem yandı gibisinden kimseyi görmedim herkes memnun bir Frisby marka PSU kullanmayan kötülüyor.

Zaten garantisi var bozulursa anında değişim yapıyorlar DeepCool gibi bir şeye geçerim sıkıntı çıkarsa.

Ha Frisby ha Gamepower/Gamebooster hocam bunlar marka değil zaten bunlar üstüne etiket yapıştırılmış, kalitesiz bileşenler kullanılarak oluşturulmuş fason ürünler. Yani Frisby daha iyi de Gamepower kötü diye birşey yok, bunların hepsi birbirlerinin laciverti.

Ağa ben PC'yi 2 yıla falan satarım. İdare eder mi beni? Hem 2 yıl garantisi var hem de sisteme zarar verse veya PSU yansa falan anında değiştiriyorlar, tek sorunu yük altında ağır ağustos böceği gibi coil whine olması. Gerçekten çok ağır coil whine hayatınızda duyacağınız en ağırı benim için dert değil ben oyunuma bakarım ama bir sıkıntı olur mu bundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…