Frisby 9235G PSU Nasıldır?

9235'in malzemesi iyi değil. Yan taraftaki plastik şeffaf kısım da inanılmaz kolay çiziliyor.
Fanlar güzel olmuş. Orijinali ise şu şekilde.

Kasa çok iyi gözüküyor yav

PSU ne olur bilemem tabi ama kasanın malzemesi de güzel. Ve led kontrol konusunda aşmış. Kapatıp açmadan, rgb modlara, tek renk olmaya, ışık seviyesini yükselip alçaltmaya, 100'lerce animasyona, animasyonların hızını belirlemeye kadar sınırsız opsiyon var. Estetik ne kadar gerklidir tartışılır ama bence güzel bir şey. Bu da ayrı bir mutluluk veriyor.

Ben genelde şu şekilde kullanıyorum.

Son düzenleme:
öndeki fanların zamanla zayıflaması neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl düzeltebilirim

Bendede var güzel sorun yaşamadım.

Aynı kasa ve içinde gelen 650Watt güç kaynağını kullanıyordum. Kasa genel olarak hoş kasa ancak içinde gelen güç kaynağı 1 hafta içinde çöp oldu ve sisteme elektrik veremez oldu. Elektrik dalgalanmasından bozulmuştur derseniz 2kVA Sinüs UPS kullanıyorum. Kasa güzel ancak güç kaynağından birşey beklemeyin.

Ben 2 hafta oldu oyundayken kasadan gelen vızzz sesi haric sorun yok.

Ekran kartında Coil Whine sorunu olabilir ya da güç kaynağının çıkardığı yükteyken sesidir. Coil Whine arıza habercisi değil ancak güç kaynağından geliyorsa belki ileride sorun oluşturabilir.

Ne gibi ama sadece PC yükteyken oluyor.

Ne gibi.

Ekran kartından geliyorsa ses dışında herhangi donanımsal bir problem oluşturmaz ancak güç kaynağındaki smps trafolarından geliyorsa güç kaynağı arızalanabilir. Ancak bu sesin şiddetine de bağlıdır.

Ses tiz kafaya takmazsam duyulmuo dikkat edince duyuluyor.

Bende aynı kasayı kullanıyorum kasanın önündeki LED'ler zamanla zayıfladı nedense ve de kasa çok sesli çalışıyor almayın bu kasayı hava sürkülasyon desen berbat almayın o paraya kesinlikle değmez çöp bir kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…