Frisby FC 8890G HDD Nasıl Takılır?

McMillan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu kasayı aldım hayatımda ilk kez kaza montajladım ve geriye hard diski takmam kaldı ancak yerini bulamıyorum, kasa içinde kızak yok kasanın ön alt kısmında PSU nün önünde var ama orası da çok dar olduğundan takamıyorum, bunu takmanın yolu nedir?

Ayrıca bu kasa için montaj videoları varsa link atarsanız sevinirim, saatlerdir bakıyorum ama bulsam bile sadece SSD takılmış oluyor.

PSU Cover kısmının içinde yer olması gerek, oraya takacaksınız. Ayrıca o kasayı iade imkanınız varsa iade edin. Kalitesiz bir ürün. O paraya çok daha iyileri alınır.
Vatandan aldım internetten yorumları iyiydi ve yaklaşık 70 tl indirimdeydi, bir başka ürün daha görmüştüm ama onun görünümü ve daha az fanı beni bunu almaya itti. Bu ürün neden kötüdür?

Kalitesiz çünkü. Frisby, Everest, Gamebooster vb. Iyi markalar değil. Mümkünse iade edin.
Kasanın önü açıksa çokta sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Eğer PSU kasanın içinde gelmiyorsa yani kendiniz aldıysanız çokta dert etmeyin kasada öyle aman aman bir şey olmaz.

Kasanın önü açıksa çokta sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Eğer PSU kasanın içinde gelmiyorsa yani kendiniz aldıysanız çokta dert etmeyin kasada öyle aman aman bir şey olmaz.
Psu ile beraber aldım ancak hdd yi takmak için psu yu sökmem gerekti. Şuanda sıkıntısız çalışıyor beni hem görüntü acısından hem de işlevsellik açısından yeterince doyuruyor sesi de bir bilgisayardan beklenecek kadar çıkıyor 6 tane fan kendini hissettirmiyor bile. Evet markası çok kaliteli olmayabilir ama ben şuan için halimden memnunum açıkçası.

Psu ile beraber aldım ancak hdd yi takmak için psu yu sökmem gerekti. Şuanda sıkıntısız çalışıyor beni hem görüntü acısından hem de işlevsellik açısından yeterince doyuruyor sesi de bir bilgisayardan beklenecek kadar çıkıyor 6 tane fan kendini hissettirmiyor bile. Evet markası çok kaliteli olmayabilir ama ben şuan için halimden memnunum açıkçası.
PSU da aynı marka ise değiştirmelisiniz kendisinin üretilme amacı bina patlatmaktır.

Paraniz çöpe gitmesin diye söylüyoruz iade edin edebiliyorsanız. Etmezlerse de satın yenisini alın. Almadan önce konu açsanız yardımcı olurduk. Paranızı Frisby kasaya yatırmamış olurdunuz. 700 TL'ye ne kasalar var...
Arkadaşlar çok teşekkür ederim beni düşünüyorsunuz da bu dedikleriniz açıklayıcı değil çöp bina patlatır demek bir anlam ifade etmiyor, 700 liraya da ne kasalar var dediğiniz kasalar hangileri acaba? Burada 2 defa forum açtım kasa önerisi için ikisinde de aynı şeyi gördüm. Kasayı alırken de o ikisi arasında kaldım ama diğerinin 600 +80 psu şu varken bunun 650 w psu var. Diğerinde 4 fan varken bunda 6 fan var. Bana açıkçası tek fark fan sayısı ve görüntü geldi ve bunu almaya karar verdim. Bana çöp diyecekseniz nedenini söyleyin lütfen. Şu anda cayma hakkım olabilir ancak bunu kullanmam ve iade işleminin başlayıp bitmesi 2 ay falan sürer. Bu kasayı bu denli kötü kılan nedir? Psu sundaki problem nedir? Çöp/bina patlatır denince anlamıyorum

Arkadaşlar çok teşekkür ederim beni düşünüyorsunuz da bu dedikleriniz açıklayıcı değil çöp bina patlatır demek bir anlam ifade etmiyor, 700 liraya da ne kasalar var dediğiniz kasalar hangileri acaba? Burada 2 defa forum açtım kasa önerisi için ikisinde de aynı şeyi gördüm. Kasayı alırken de o ikisi arasında kaldım ama diğerinin 600 +80 psu şu varken bunun 650 w psu var. Diğerinde 4 fan varken bunda 6 fan var. Bana açıkçası tek fark fan sayısı ve görüntü geldi ve bunu almaya karar verdim. Bana çöp diyecekseniz nedenini söyleyin lütfen. Şu anda cayma hakkım olabilir ancak bunu kullanmam ve iade işleminin başlayıp bitmesi 2 ay falan sürer. Bu kasayı bu denli kötü kılan nedir? Psu sundaki problem nedir? Çöp/bina patlatır denince anlamıyorum
Bak şimdi. Bu frisby denen markaların hiçbir sertifikası yok. Hani bunlar hadi kasa tamam ama PSU üretirken seni düşünmüyorlar. Sadece ucuz olsun satayım kafasındalar. Kendileri çinde üretilen 50tllik ürünlere damgalarını basıp satıyorlar. Aynı zamanda 600w80 plus düz 650w PSU dan daha iyi bunuda belirteyim. Şimdi diyelim ki elektrik kesildi. Elektrik kesintisi sistem için çok zararlı bir şeydir. Şimdi atıyorum Coolermaster, Thermaltake, Xigmatek vs. bu markalar sertifikalı olur ve bunlar test edilir ve sistem kesintisine karşı senin sistemini koruyacağının garantisini verir. Ama Frisby, Rampage vs. bu markalar teste edilmez ve sana hiçbir garanti vermez elektrik kesilirse sistemin çöp olma ihtimali var. Patlama ihtimalini söylemiyorum zaten asıl amaçları bu. Aynı zamanda şebekeden gelen fazla voltajı direkt olarak senin sistemine verir ve sistemini yakar. Kaliteli markalar ise bu fazla voltajı engeller bazen kendilerini feda ediyorlar ama sistemini koruyorlar. Aynı zamanda sisteminde kısa devre oluşursa bu Frisby, Everest, Rampage gibi markalar direkt voltajı verir ve sistemine zarar verebilir. Ama kaliteli markaların kısa devreye karşı tedbirleri vardır ve voltaj vermezler. Ayrıca bu Frisby, Rampage gibi markaların sertifikaları sahte olur. Şimdi karar sizin. Biz size boşa söylemiyoruz. Kasa çok problem değil ama PSU gibi bir parçayı kesinlikle değiştirmelisin. Kısa vadede sorun çıkartmaz umarım yani bir kaç ay idare eder. Ama 5 aydan fazla bu PSU ile sistemi kullanmak cesaret ister.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı