Frisby FC 8890G ses yapıyor

AtakanAram

Centipat
Daha fazla  
İlk başta RGB'ler dönerken saniyelik takılarak dönüyor. Bu 1, hatta artık bunu takmamaya başladım. Şimdi de kasanın üst taraftaki fan aşırı bir ses çıkartıyor. Gerçekten artık sıkıldım. Ne yapmam gerek bunlar hakkında? RGB'ler hepsinde aynı anda drop yermişcesine takılıyor. Fan da, sadece üst fan ses çıkartıyor. Ses çıkartan bölgeye bir tane vuruyorum, ses gidiyor. Birkaç saniye sonra bir daha o matkap sesi geliyor.

Arkadaşlar sistemi zaten 2020 de topladım şimdi nasıl kasayı çıkartayım satayım. İçindekileri sökemem mecbur başka yardım lazım.

Arkadaşlar yardım etmeyecekler yazmasın nasıl çöpe atayım.

6 tane fan almam lazım o zaman ne önerirsiniz kasanın daha garantisi var.

6 fana gerek yok 4 tane alın 3 öne 1 arkaya takın. 120mm yeterli olacaktır RGB'siz uygun fiyatlı Artic - P12 öneririm. Oldukça performanslı ve sessiz. Üst fanları sonra alırsınız bütçe olurasa.

6 fana gerek yok 4 tane alın 3 öne 1 arkaya takın. 120mm yeterli olacaktır RGB'siz uygun fiyatlı Artics - P12 öneririm. Oldukça performanslı ve sessiz. Üst fanları sonra alırsınız bütçe olurasa.

Bütçem var hatta 8 tane RGB alacağım önerirseniz
Daha kimse yardım etmeyecek mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı