Bilgisayar topluyorum kasa seçmeye çalışıyorum. Hem teknik özellikler olsun, hem de RGB ışıklandırması olsun güzel bir kasa arıyorum. Aklıma yatan 1 kasa var.
Frisby FC-8890G USB 3.0 650W 80+ miditower RGB temperli Gaming (oyuncu) kasa.
Kasa hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ve ayrıca içinde 650W 80+ Power Supply var.
Ayrıca önde 3 RGB fan üstde 2 RGB fan ve 1 RGB egzoz fan vardır.
Ürün Trendyol'da şu anda 900₺ benim ortalama verebileceğim para yaklaşık 950₺.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Adata XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum kasanın ne marka olduğunun hiçbir önemi yok sadece havadar geniş yeterli fana sahip ve mesh olmasına bak önemli olan güç kaynağı tavsiyem 2'sini ayrı al güç kaynağında her zaman FSP'yi öneririm +80 bir FSP PSU seni ömür boyu götürür.