ugamanyak Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Kasa cok tozlandı, yan camını açacaktım ama bilmiyorum, geri takamam diye korkuyorum. Nasıl acildigini bilen var mı? Burada vidalar falan var.(bir de garanti gider mi açsam?) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2023
Kasa cok tozlandı, yan camını açacaktım ama bilmiyorum, geri takamam diye korkuyorum. Nasıl acildigini bilen var mı? Burada vidalar falan var.(bir de garanti gider mi açsam?)
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 8 Nisan 2023 #2 4 vidayı elinle veya tornavidayla sök. Sonra zaten üstüne gelecek.
ugamanyak Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: 4 vidayı elinle veya tornavidayla sök. Sonra zaten üstüne gelecek. Genişletmek için tıkla... Geri nasıl takacağım arkasında somon falan olmasın sonra geri takamam.
Berkay Kiraz dedi: 4 vidayı elinle veya tornavidayla sök. Sonra zaten üstüne gelecek. Genişletmek için tıkla... Geri nasıl takacağım arkasında somon falan olmasın sonra geri takamam.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 8 Nisan 2023 #4 ugamanyak dedi: Geri nasıl takacağım arkasında somon falan olmasın sonra geri takamam. Genişletmek için tıkla... Aynı kasanın farklı versiyonu bende var. Çıkarttığın gibi camı yerleştiriyorsun, sonra vida boşluklarına vidaları takıyorsun.
ugamanyak dedi: Geri nasıl takacağım arkasında somon falan olmasın sonra geri takamam. Genişletmek için tıkla... Aynı kasanın farklı versiyonu bende var. Çıkarttığın gibi camı yerleştiriyorsun, sonra vida boşluklarına vidaları takıyorsun.
ugamanyak Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #5 Berkay Kiraz dedi: Aynı kasanın farklı versiyonu bende var. Çıkarttığın gibi camı yerleştiriyorsun, sonra vida boşluklarına vidaları takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral sağ ol.
Berkay Kiraz dedi: Aynı kasanın farklı versiyonu bende var. Çıkarttığın gibi camı yerleştiriyorsun, sonra vida boşluklarına vidaları takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kral sağ ol.