P pluviofilgenc Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 Kasada HDD kızağı bulunmuyor sadece hard disk koyma yeri var, herhangi bir aparat çıkmıyor. HDD’yi nasıl takacağım? Not: Vida takmak için sadece ufak bir alan var herhangi bir tornavida giremeyecek kadar küçük. Dosya Ekleri 9B223F27-0108-4195-92C6-D7F1C62F2EC8.jpeg 145,5 KB · Görüntüleme: 291 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2020
Kasada HDD kızağı bulunmuyor sadece hard disk koyma yeri var, herhangi bir aparat çıkmıyor. HDD’yi nasıl takacağım? Not: Vida takmak için sadece ufak bir alan var herhangi bir tornavida giremeyecek kadar küçük.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Aralık 2020 #2 pluviofilgenc dedi: Kasada HDD kızağı bulunmuyor sadece hard disk koyma yeri var, herhangi bir aparat çıkmıyor. HDD’yi nasıl takacağım? Not: Vida takmak için sadece ufak bir alan var herhangi bir tornavida giremeyecek kadar küçük. Genişletmek için tıkla... HDD kızağı nasıl yok? Kızak yoksa da koaycak yer vardır. Kullanıcı kitapçığını okuyunuz. Not: Güç kaynağını değiştirin, yoksa HDD takacak bilgisayarınız kalmayabilir.
pluviofilgenc dedi: Kasada HDD kızağı bulunmuyor sadece hard disk koyma yeri var, herhangi bir aparat çıkmıyor. HDD’yi nasıl takacağım? Not: Vida takmak için sadece ufak bir alan var herhangi bir tornavida giremeyecek kadar küçük. Genişletmek için tıkla... HDD kızağı nasıl yok? Kızak yoksa da koaycak yer vardır. Kullanıcı kitapçığını okuyunuz. Not: Güç kaynağını değiştirin, yoksa HDD takacak bilgisayarınız kalmayabilir.
P pluviofilgenc Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #3 realmoonlight dedi: HDD kızağı nasıl yok? Kızak yoksa da koaycak yer vardır. Kullanıcı kitapçığını okuyunuz. Not: Güç kaynağını değiştirin, yoksa HDD takacak bilgisayarınız kalmayabilir. Genişletmek için tıkla... Not kısmını anlayamadım neden öyle dediniz acaba ?
realmoonlight dedi: HDD kızağı nasıl yok? Kızak yoksa da koaycak yer vardır. Kullanıcı kitapçığını okuyunuz. Not: Güç kaynağını değiştirin, yoksa HDD takacak bilgisayarınız kalmayabilir. Genişletmek için tıkla... Not kısmını anlayamadım neden öyle dediniz acaba ?
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 14 Aralık 2020 #4 pluviofilgenc dedi: Not kısmını anlayamadım neden öyle dediniz acaba ? Genişletmek için tıkla... O güç kaynağı patlıyor bomba gibi çünkü, eviniz bile yanabilir abartmıyorum.
pluviofilgenc dedi: Not kısmını anlayamadım neden öyle dediniz acaba ? Genişletmek için tıkla... O güç kaynağı patlıyor bomba gibi çünkü, eviniz bile yanabilir abartmıyorum.
P pluviofilgenc Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #5 realmoonlight dedi: O güç kaynağı patlıyor bomba gibi çünkü, eviniz bile yanabilir abartmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hard disk takma işine gelecek olursak kasaya baktım herhangi bir kullanım kılavuzu yok büyük ihtimalle toplattığım servis aldı hard disk takma yerinde girintili çıkıntılı birşeyler var oraya taksam nasıl vidalayacağım acaba ?
realmoonlight dedi: O güç kaynağı patlıyor bomba gibi çünkü, eviniz bile yanabilir abartmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hard disk takma işine gelecek olursak kasaya baktım herhangi bir kullanım kılavuzu yok büyük ihtimalle toplattığım servis aldı hard disk takma yerinde girintili çıkıntılı birşeyler var oraya taksam nasıl vidalayacağım acaba ?