Y Yaman Demirvuran Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #1 Kasamda halihazırda 2 tane SSD yuvası var ve onlar dolu fakat ekstra bir HDD yuvası var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kasam:FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
Kasamda halihazırda 2 tane SSD yuvası var ve onlar dolu fakat ekstra bir HDD yuvası var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kasam:FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
R rynrise09 Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 89 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #2 Kasanızı mesh panel almanızı tavsiye ederim bu kasaların önü tamamen plastik olduğu için içeri hava iterken sıkıntı yaşanabiliyor.
Kasanızı mesh panel almanızı tavsiye ederim bu kasaların önü tamamen plastik olduğu için içeri hava iterken sıkıntı yaşanabiliyor.
Y Yaman Demirvuran Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #3 rynrise09 dedi: Kasanızı mesh panel almanızı tavsiye ederim bu kasaların önü tamamen plastik olduğu için içeri hava iterken sıkıntı yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bunu neden bu konuya yazdınız
rynrise09 dedi: Kasanızı mesh panel almanızı tavsiye ederim bu kasaların önü tamamen plastik olduğu için içeri hava iterken sıkıntı yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki bunu neden bu konuya yazdınız
R rynrise09 Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 89 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 Pardon ben kasayı yeni alacaksınız olarak anlayarak soğutma ile ilgili performans düşüklüğü yaşanmaması adına bir tavsiye yapmıştım fakat kasa sizde zaten varmış.
Pardon ben kasayı yeni alacaksınız olarak anlayarak soğutma ile ilgili performans düşüklüğü yaşanmaması adına bir tavsiye yapmıştım fakat kasa sizde zaten varmış.