AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ocak 2021 #1 Ön panelle bağlantılı olan vidaları sökmek için en ince uçlu yıldız tornavidayı aldım ama vidaya büyük geldi sökemiyorum ne ile sökebileceğimi de bilmiyorum. Kasa bu. Sağ alt köşe ve sağ üst köşedeki vidaları ne kullanarak sökebilirim?
Ön panelle bağlantılı olan vidaları sökmek için en ince uçlu yıldız tornavidayı aldım ama vidaya büyük geldi sökemiyorum ne ile sökebileceğimi de bilmiyorum. Kasa bu. Sağ alt köşe ve sağ üst köşedeki vidaları ne kullanarak sökebilirim?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 12 Ocak 2021 #2 Hangilerinden bahsediyorsun tam olarak?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Ocak 2021 #3 vbios dedi: Hangilerinden bahsediyorsun tam olarak? Genişletmek için tıkla... Sağ alt köşe ve sağ üst köşedeki vidalardan.
vbios dedi: Hangilerinden bahsediyorsun tam olarak? Genişletmek için tıkla... Sağ alt köşe ve sağ üst köşedeki vidalardan.