asım_ov Kilopat Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar pek bütcem olmamasına rağmen ışıklı klavye istiyorum. Biliyorum G105 var , o var , bu var ama para yok . Varsa 50 tl civarında ışıklı bir klavye tavsiyelerinizi bekliyorum. Enter tuşu büyük olursa sevinirim. İyi sosyaller. Aklımda bu klavye var. Ama size sormak istedim. Aklımdaki klavye : www.hizlial.com: Frisby FK-220QI USB Mini Işıklı Klavye 10301868 | hızlıal.com
Arkadaşlar pek bütcem olmamasına rağmen ışıklı klavye istiyorum. Biliyorum G105 var , o var , bu var ama para yok . Varsa 50 tl civarında ışıklı bir klavye tavsiyelerinizi bekliyorum. Enter tuşu büyük olursa sevinirim. İyi sosyaller. Aklımda bu klavye var. Ama size sormak istedim. Aklımdaki klavye : www.hizlial.com: Frisby FK-220QI USB Mini Işıklı Klavye 10301868 | hızlıal.com
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 www.vatanbilgisayar.com: Everest Rampage KB-R8 Gaming Q Mekanik Klavye - Vatan Bilgisayar 60 TL'ye böyle ışıklı ve mekanik sayılan Everest'in klavyesi var, fakat ne kadar iyi bilemem genelde everest önerilmiyor fakat buna bakabilirsiniz.
www.vatanbilgisayar.com: Everest Rampage KB-R8 Gaming Q Mekanik Klavye - Vatan Bilgisayar 60 TL'ye böyle ışıklı ve mekanik sayılan Everest'in klavyesi var, fakat ne kadar iyi bilemem genelde everest önerilmiyor fakat buna bakabilirsiniz.