Frisby FK-G8530QM alınır mı?

DoNaNıM ArŞiVi

Centipat
300 TL bütçem var aşamam.
Ses tekerleği hoşuma gidiyor ama zorunlu değil.
RGB olursa iyi olur.
Mekanik olursa iyi olur.
Yazılımı olirsa iyi olur.
Bilek desteği olursa iyi olur.
Bu yüzden bu klavyeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Frisby tarzı markalara bulaşmayın. Onun yerine:
üçlüsünden birini öneririm. Asus ve Logitech olanların yazılım desteği var, fakat Cooler Master'dan emin değilim. Onun dışında mekanik olma kriteri dışında hepsine uyuyorlar. Bu bütçede kaliteli mekanik klavye bulamazsınız, sadece Gamepower vb. ürünler var maalesef.

Konu sahibinin yan çarıyım (ban yedim) mekanik olup olmaması konusunda kararsızım zira torentten oyun yükleyip oynayacağım ve tek oyunculu oyunlarda o kadar mekanik olup olmaması önemli değil diye biliyorum

Mekanik olması tepki süresi ve dayanıklılığı açısından önemli tabii. Tek oyunculu oynayacağım diyorsunuz o halde tepki süresini eliyoruz. Membrane klavyeler çok dayanıksız değildir, sadece mekanikler kadar dayanıklı değiller. Bütçenizde düzgün mekanik klavye olmadığı için membrane önerdim.

Zaten yerden yere vurmayacağım bir 6 ay idare etsin eder sonra en kralından alırız bir tane
Peki önerdiğiniz markalar var mı bunu gördüm de nasıl sizce ?

Son düzenleme:

Niye bulaşmasın?
Bu engin deneyim ve tecrübe nereden geliyor?

Kaç ay önceki konuyu sırf bunu sormak için mi hortlattınız? Forumda biraz gezinseniz göreceksiniz zaten. Çünkü bu "marka" dediğiniz ürünler aslında markalı falan değil. Banggood'dan, Aliexpress'ten markasız olarak üretilen ürünleri Türkiye'ye getirtip üstüne marka basıyorlar. İstiyorsan sen bile getirtip üstüne adını bastırıp benim de markam var diyebilirsin.

1 ay geçmiş lakin cevap vermeliyim kendi kendime sinir olacağıma. Bir kere Frisby, GamePower, PowerBoost diye direk almayın diyenlere sinirleniyorum. Evet, başka marka ürünleri alıp marka basıp satıyorlar lakin hangi ürünü alıp marka basmış bakmalısınız. Adını hatırlamadığım Çin bir markanın klavyesi lakin Çin işi diyerek geçmeyin hani Philips SPK8404 klavyesi var ya övüp övüp bitiremediğiniz, fiyatı çok ucuz olan. İşte bu Frisby ile her şeyi aynı sadece gelip marka logosu basmışlar. Yani bu klavyeyi gözün kapalı bile alırsın.
Philips gelip aynı klavyeye logo basmış Frisby de lakin aynı fakat farklı marka klavyeden Philips iyi iken Frisby kötü. :/

...hani Philips SPK8404 klavyesi var ya övüp övüp bitiremediğiniz...
Bu marka basma klavyeyi övdüğümü hatırlamıyorum. Kendi kendine olgu oluşturacaksan çok işimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…