Frisby FM-G3260K Satın Aldım

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 10.105
P

pusat57

Ziyaretçi
x3kYLj.jpg
ea723d.jpg

VATAN'ın indirimi ile 36 TL'ye aldım. Açıkcası 7 senedir filan CASPER'ın mouse'nu kullanıyordum. Bu üründe de çok bir beklentim yoktu alırken. Ama kötü değil. Renkleri sürekli değişiyor çok güzel. Pad olması bir artı. Ele çok iyi oturuyor ancak uzun kullanımda biraz terletebiliyor. Bu fiyata çok iyi bir ürün. FRİBSY övmek gibi olmasın yani bu fiyata pad ile çok iyi bir ürün.

Güle güle kullan. Pad kaliteli mi . Monitörü ne yaptın ?
Sağolun. Pad kaliteli geldi bana yani kötü değil. Monitör değişim yapmadık. Kasayı oraya götürdüm. Taktık ve sorun olmadı. Servis eleman ekran kartı'nın DVI çıkışında sorun olabilir. Ara ara yapıyordur belki dedi. Servisine yollarsak 15-20 gün sürer dedi. İlerde sürekli olursa gatantiye yollar değişim yaparız dedi. Başkada bir şey diyemedim. Orda sorun yapmadı uğraştım o kadar eve geldim ilk açmamda yine vardı. :)

Pad ayrı satılmıyor. Ama MOUSE'u alabilirsin. Fiyatı çok uygun ve çok şık. 2'si birbirlerine çok uyumlu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı