FRISBY FM G3265K Mousepad'i İyimi?

Xirman

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Klavye olarak Logitech G103 aldım. Mouse olarak, A4 Tech x7 xl 750bh alacağım fakat mouse pad' im yok. Frisby marka G3265k faresinin mousepad' i iyi diyorlar. Almaya kalksam başka yerde mousepad kargo ile 15 TL' ye patlayacak. Bende dedim hem fareyi alayım hem yedekte fare olur hemde mousepadini kullanırım dedim. Sizce doğru bir düşüncemi bu mousenin mousepadi iyi mi? İncelemelerde iyi diyorlar. (Vatan Bilgisayar' da satıcı sırf mousepadi için alan var dedi)

FRISBY FM G3265K Gaming Mouse ve Mouse Pad Siyah Mouse

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal'de bi arkadaş almıştı ve memnundu. Mouse Pad'den bende de var biraz kaysa da fena değil. Ancak bende Mouse ile aldım 1 ay sonra bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu farenin sürücüsü var mı ?

Malesef Friby nin sürücüsü yok alacağım x7 nin sürücüsü var. Ama mousepad i iyi diyorlar ondan düşünüyorum.

Sosyal'De bi arkadaş almıştı ve memnundu. Mouse Pad'den bende de var biraz kaysada fena değil. Ancak bende Mouse ile aldım 1 ay sonra bozuldu.
Mousepad iyi diyorsun ama mouse bozuldu dedin. Peki neyi bozuldu tam olarak neresi ? Hangi modeli idi bu 3265 mi 3260 mı ? Önerirmisin?

Sürücü olmadan o yandaki makro tuşlarını nasıl kullanmayı düşünüyorusn ?
Abi alacağım mouse A4 Tech x7 xl 750bh bunun sürücüsü var. Bende mousepad yok onun için bu friby mouse yi alsam yanında güzel mousepad var, öyle diyorlar incelemede güzel olduğunu. 28tl ye patlıyor mouse ve mousepad, bende mousepad ini kullanırım mouse yi yedekte tutarım diye düşünüyorum.

28 TL'ye ondan daha kaliteli mouse pad alacağına emin olabilirsin. Mesela Steelseries QCK Pro.
Abi bütçe kısıtlı ondan max 30 tl ye almam gerekiyor fakat mousepad e o kadar vermekte biraz garibime gidiyor, tabi mousepad ler çok iyi 200 tl ye olanda var faydası büyüktür. Mousepad alacağım bi site önerirmisin? (ben mouseyide yedekte tutarım diye düşünerek alacaktım)

Bence de Mouse artı Pad al. Ben şu an Frisby Pad'i kullanıyorum zaten büyük üstü yumuşak güç uygularsan kayıyor biraz. Mouse'da sakla veya ver birine gitsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı