Frisby FX-2 FK-G406QU Tasarım Farkı

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar frisby fx 2 pro almayı düşünüyorum ve siteleri gezerken bazılarında wasd ve yön tuşlarının gri renkli tuşlara sahip olduğunu gördüm fakat bazı sitelerde bütün tuşların standart siyah olduğunu gördüm.

Sizce bu farklılık üretim yıl farkı vs. gibi bir farklılıktan mıdır veya aralarında fark yok mudur? Benim merak ettiğim sizce hangisini almalıyım ve aralarında herhangi bir fark olup olmadığını öğrenmek. Linkleri de paylaşıyorum.

Frisby FK-G406QU FX-2 Pro Gaming Klavye Fiyat, Özellik ve Yorumları

FRISBY FX-2 PRO GAMING KLAVYE

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman aydınlatmalı 120 -130 tl civarında bir ürün önerir misiniz? Klavyeler hakkında pek bilgim yok biraz araştırdım f/p ürünü olarak bu çıkmıştı. Frisby malzeme yönünden mi yoksa yazılım yönünden mi kalitesiz ?
Sizce hangi markalara bakmalıyım? Msi , Asus , Logitech gibi markalar kaliteli fakat beğendiğim cihazlar 170 tl civarında başlıyor. Bu markalar dışında f/p ürünü olabilecek marka veya modelleri önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Logitech G105 133TL hepsiburadada yanlış hatırlamıyorsam. Sadece mavi ışıklı ama işini görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…