MurathanM Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 85 12 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bu kulaklıktaki USB girişi sadece kulaklığın ışığını mı çalıştırıyor? Bunun dışında kullanamıyor muyuz? Yoksa ben mi çalıştıramadım acaba?
Arkadaşlar bu kulaklıktaki USB girişi sadece kulaklığın ışığını mı çalıştırıyor? Bunun dışında kullanamıyor muyuz? Yoksa ben mi çalıştıramadım acaba?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 12 Kasım 2020 #2 Kulaklığın 7.1 özelliği yoksa dediğiniz gibi sadece ışığı için yapılmış bir USB girişi demektir.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 12 Kasım 2020 #3 O kulaklıkta kırmızı jack girişi mikrofon, yeşil jack girişi ses, USB ise ışık için kullanılan port.
MurathanM Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 85 13 Kasım 2020 #4 O zaman laptop için kullanmak mantıklı değil. Çünkü zaten çift giriş yok. Ses fena değil kulaklık ergonomisi de iyi ama 2 metre uzunluğundaki kablosu ve 3 tane girişi ile kullanmak mantıklı değil. Teşekkürler.
O zaman laptop için kullanmak mantıklı değil. Çünkü zaten çift giriş yok. Ses fena değil kulaklık ergonomisi de iyi ama 2 metre uzunluğundaki kablosu ve 3 tane girişi ile kullanmak mantıklı değil. Teşekkürler.