Frisby Gamemax GM1050 alınır mı?

letranger

Megapat
Daha fazla  
Şu an MediaMarkt'ta Frisby gamemax GM 1050 modeli 549 lira. Hem modüler hem de 1050W. Vatan'da 1121 lira. Paketi falan kaliteli bir izlenim veriyor. Burada marka için güvenilmez diyen arkadaşlar olmuş. Ne dersiniz, alınır mı? Nasıl marka? Sanırım bu fiyatı güncellememişler. İyiyse kaçırmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha Forum, sizler beni bir felaketten daha kurtardınız. Almıyorum. Ama adamların hakkını vereyim, kaliteli izlenimini çok güzel veriyorlar. 80 plus sertifikası da var. Kutusu falan güzel. Son kalmıştı. İyi ki yazdım buraya.
Asıl merak ettiğim konu, 1050W'ı ne yapacaksınız? Ark Reaktörüne rakip mi aranıyor!?
Ya mesele ucuz bulmuş olmamdı. Her yerde çok daha pahalı ve 1 tane kalmış. Fiyat güncellemeyi unuttular sandım. Alıyordum az daha. Bana 600 watt yetiyor tabii de 1000 watt da olsa sistem harcıyacağı kadar çekiyor sonuçta. 40 yılın başı ölücülük fırsatı çıktı sandım, meğer saatli bombaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…