gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Yaklaşık 1 ay önce Frisby kablosuz gamepad satın almıştım ve titreşim özelliğini denemek istedim. Xbox 360 uygulamasından titreşim özelliğini açınca hiçbir şekilde titremiyor nasıl bu özelliği açabilirim? Gamepad linki: Frisby 2.4GHz Kablosuz Oyun Kolu (PC, PS2, PS3, Android TV)
Yaklaşık 1 ay önce Frisby kablosuz gamepad satın almıştım ve titreşim özelliğini denemek istedim. Xbox 360 uygulamasından titreşim özelliğini açınca hiçbir şekilde titremiyor nasıl bu özelliği açabilirim? Gamepad linki: Frisby 2.4GHz Kablosuz Oyun Kolu (PC, PS2, PS3, Android TV)
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.931 Çözümler 1 20 Kasım 2023 #2 Titreşimli olduğuna inandınız yani.
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 noskillmert dedi: Titreşimli olduğuna inandınız yani. Genişletmek için tıkla... Hocam zar zor olsa da driver kurdum titriyor ama sadece Xbox 360 Force feedback yerinde zaten elimi çok rahatsız etti gerek yokmuş.
noskillmert dedi: Titreşimli olduğuna inandınız yani. Genişletmek için tıkla... Hocam zar zor olsa da driver kurdum titriyor ama sadece Xbox 360 Force feedback yerinde zaten elimi çok rahatsız etti gerek yokmuş.