H Hasan yiğit yağcı Hectopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2017 #1 Frisby Gaming X8 mouse'um var. Laptoba takınca laptop donuyor. Yeniden başlayınca düzeliyor. Sorunu nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2017
Frisby Gaming X8 mouse'um var. Laptoba takınca laptop donuyor. Yeniden başlayınca düzeliyor. Sorunu nasıl düzeltirim?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2017 #2 Notebook modeli ne? Statik sorunu olabilir. Her sistemde aynı sorunu yapıyor mu mouse? Eğer yapmıyorsa ve işletim sistemin eskiyse bundan da kaynaklanıyor olabilir. Eğer yeni aldıysan mouse'u, iade etmeni öneririm. Çok önermiyoruz.
Notebook modeli ne? Statik sorunu olabilir. Her sistemde aynı sorunu yapıyor mu mouse? Eğer yapmıyorsa ve işletim sistemin eskiyse bundan da kaynaklanıyor olabilir. Eğer yeni aldıysan mouse'u, iade etmeni öneririm. Çok önermiyoruz.
H Hasan yiğit yağcı Hectopat Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2017 #3 Laptop lenovo g710