BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Frisby GX14 Pro'da drag Click yapilir mi? Mouse:Frisby Gx-14 Pro 6400 Dpı Makrolu Rgb Işıklı Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby GX14 Pro'da drag Click yapilir mi? Mouse:Frisby Gx-14 Pro 6400 Dpı Makrolu Rgb Işıklı Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 22 Nisan 2023 #2 Yapılmaz çok kötü mouse. Bant yapıştırıp 8 CPS falan yaparsın en fazla. O da stabil olmaz god bridge falan yapamazsın.
Yapılmaz çok kötü mouse. Bant yapıştırıp 8 CPS falan yaparsın en fazla. O da stabil olmaz god bridge falan yapamazsın.
BurakYagz Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 UcanMuz dedi: Yapılmaz çok kötü mouse. Bant yapıştırıp 8 CPS falan yaparsın en fazla. O da stabil olmaz god bridge falan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Rampage smx R44 aldım onda olur mu memleketteyim denyemiyorum.
UcanMuz dedi: Yapılmaz çok kötü mouse. Bant yapıştırıp 8 CPS falan yaparsın en fazla. O da stabil olmaz god bridge falan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Rampage smx R44 aldım onda olur mu memleketteyim denyemiyorum.