Frisby GX22 mouse kendi kendine hareket ediyor

ys3223

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Frisby GX22 diye kablolu bir mouse aldım belli bir süre kafasına göre hareket ediyor bir süre düzelip sonra tekrar oluyor döngü şeklinde bu yaşanıyor. Kullandığım eski mouse ile aynı mouse padde kullanıyorum sebebi nedir ya da çözümü? İnternette bir sürü çözüm var ama daha yeni aldım ve mouse padı temizledim kirden dolayı değil ama farenin tabanını havaya kaldırınca sorun çözülüyor yani yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüyorum.

Frisby GX22 diye kablolu bir mouse aldım belli bir süre kafasına göre hareket ediyor bir süre düzelip sonra tekrar oluyor döngü şeklinde bu yaşanıyor. Kullandığım eski mouse ile aynı mouse padde kullanıyorum sebebi nedir ya da çözümü? İnternette bir sürü çözüm var ama daha yeni aldım ve mouse padı temizledim kirden dolayı değil ama farenin tabanını havaya kaldırınca sorun çözülüyor yani yazılımsal bir sorun olmadığını düşünüyorum.
Normal değil mi😂

Bir daha da bu tarz markalardan ürün almazsın umarım.

Frisby mouse olduğu için normal.

Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Eğer laptopsa ve laptobun klavyesini kullanıyorsan elin bazen touchpad e temas ediyor olabilir. Masaüstüyse mouse sensöründe problem olabilir.

Son düzenleme:
Normal değil mi😂

Bir daha da bu tarz markalardan ürün almazsın umarım.

Evet dersimi aldım kısa süre sonra sensörü bozuldu kısaca 170TL boşa gitti.
Eski faremi düzeltip onu kullanmaya devam ediyorum.

Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü? Eğer laptopsa ve laptopun klavyesini kullanıyorsan elin bazen touchpad e temas ediyor olabilir. Masaüstüyse mouse sensöründe problem olabilir.

Masaüstü kullanıyorum, zaten mouse bozuldu sensörde sorun varmış. Işığı falan patladı büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı