Frisby marka güç kaynağı idare eder mi?

Bütçe
-

Gmizz

Hectopat
RAM
32 GB 3600 Mhz
İşlemci
Amd Ryzen 9 5900x
Merhaba bilgisayarımın donanım değişiklikleri yapmak zorunda kaldım ve çok da bir param kalmadı. Frisby markasının XT200 mesh kasasını aldım. İçinde 750W 80 Plus Bronze bir PSU var. Beni ne kadar götürür? Ne kadar sağlam bilemiyorum. Aklım bir karış içinde. Yardımcı olur musunuz?

Kasanın içindeki PSU bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bronz sertifika marka güven vermiyor evet ama idare eder.

Yaani üzerinde bu korumalar mevcut fakat ben yerinizde olsam ikinci ele yönelirdim kasamı ikinci el alır PSU mu duruma göre ya ikinci el ya sıfır alırdım. Ben de geçen sistem topladım BitFenix Nova Mesh kasasını tercih ettim bir de yanına High Power 600W 80+ Gold PSU sunu çektim. İkisi toplam 4135TL yaptı.

GPU olarak ne tercih ettiniz? @Gmizz

Elektrik kesilmesinde falan bir sıkıntı yaratmazsa kullanırsınız. Kötü PSU ama korkacak bir durum olacağını düşünmüyorum.
bende öle düşünüyorum ama en kısa zamanda değiştirmek lazım önlem olarak prize topraklama ve akım korumalı priz aldım

MSI Gaming Z tiro RX 6800 B550-A Pro MSI anakart

Bu ara değiştirme sebebim prizimde topraklama olmadığı için işlemcimi PSU'u anakartımı RAM'imi birçoğu şeyimi yaktı ekran kartı harici eski PSU TT'nin 650W tlık bronz

2 fanli bir ekran kartın olsaydi kendi kasami onerirdim ucuz olması açısından ama 31,5 CM GPU uzunluğu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…