Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #41 Son olarak arkadaşlar; Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Ekim 2020 #42 Neden bunu almıyorsunuz? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Neden bunu almıyorsunuz? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #43 Kayseri Mantısı dedi: Neden bunu almıyorsunuz? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Kargo beklemek istemiyorum.
Kayseri Mantısı dedi: Neden bunu almıyorsunuz? CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Kargo beklemek istemiyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Ekim 2020 #44 Smoqed dedi: Kargo beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazada stokları var mağazadan alırsınız.
Smoqed dedi: Kargo beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mağazada stokları var mağazadan alırsınız.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 28 Ekim 2020 #45 VS550 almak istemiyorsan bunu al. Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
VS550 almak istemiyorsan bunu al. Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #46 dafry dedi: VS550 almak istemiyorsan bunu al. Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Her şeyin bir arada harmanlandığı bir konu açtım önerileri oradan alacağım. Burada her şey karıştı.
dafry dedi: VS550 almak istemiyorsan bunu al. Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Her şeyin bir arada harmanlandığı bir konu açtım önerileri oradan alacağım. Burada her şey karıştı.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 28 Ekim 2020 #47 Smoqed dedi: Her şeyin bir arada harmanlandığı bir konu açtım önerileri oradan alacağım. Burada her şey karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam size ne dersek diyelim zaten istediğiniz PSU'yu alacaksanız. Boşuna konu açmayın.
Smoqed dedi: Her şeyin bir arada harmanlandığı bir konu açtım önerileri oradan alacağım. Burada her şey karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam size ne dersek diyelim zaten istediğiniz PSU'yu alacaksanız. Boşuna konu açmayın.
rydn Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 28 Ekim 2020 #48 Benim arkadaşım 1 yıldır Frisby PSU kullanıyor. Onlara gitmeye korkuyorum. RTX 2070 sistemi Frisby'e emanet.
Benim arkadaşım 1 yıldır Frisby PSU kullanıyor. Onlara gitmeye korkuyorum. RTX 2070 sistemi Frisby'e emanet.
Smoqed Decapat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 155 Çözümler 1 28 Ekim 2020 #49 dafry dedi: Hocam size ne dersek diyelim zaten istediğiniz PSU'yu alacaksanız. Boşuna konu açmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam 1 yoruma bakarak değil herkesin önerebilecği çoğunluğun oyladığını alacağım siz dediniz diye illa almam gerekmiyor ki özür dilerim
dafry dedi: Hocam size ne dersek diyelim zaten istediğiniz PSU'yu alacaksanız. Boşuna konu açmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam 1 yoruma bakarak değil herkesin önerebilecği çoğunluğun oyladığını alacağım siz dediniz diye illa almam gerekmiyor ki özür dilerim
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 28 Ekim 2020 #50 Smoqed dedi: Estağfurullah hocam 1 yoruma bakarak değil herkesin önerebilecği çoğunluğun oyladığını alacağım siz dediniz diye illa almam gerekmiyor ki özür dilerim Genişletmek için tıkla... @Kayseri Mantısı ile birlikte önerdik zaten PSU'yu. Almak zorundasınız da demedim. Çoğu kişi farklı farklı PSU'lar önerdi zaten içinden bir tanesini alabilirsiniz. Farklı bir konu açmanıza gerek yok. Smoqed dedi: Kargo beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kargo beklemek istemiyorum deyip yeni açtığınız konuda internet sitelerini koymuşsunuz
Smoqed dedi: Estağfurullah hocam 1 yoruma bakarak değil herkesin önerebilecği çoğunluğun oyladığını alacağım siz dediniz diye illa almam gerekmiyor ki özür dilerim Genişletmek için tıkla... @Kayseri Mantısı ile birlikte önerdik zaten PSU'yu. Almak zorundasınız da demedim. Çoğu kişi farklı farklı PSU'lar önerdi zaten içinden bir tanesini alabilirsiniz. Farklı bir konu açmanıza gerek yok. Smoqed dedi: Kargo beklemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kargo beklemek istemiyorum deyip yeni açtığınız konuda internet sitelerini koymuşsunuz