Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi, bu mouse'dan aldım ve açıkcası mouse'u kötüleyenler olmuş ama ben dedikleri gibi bulmadım. Tabii Frisby asla bir Logitech ya da Razer olamayacak ama 40-50 TL'ye alınabilecek, güzel bir mouse. Öncelikle mouse'da makro ayarı için bir driver gelmiyor fakat Frisby sitesinde driver var fakat başka mouse'a ait ama bu mous'da da çalışmaktadır. Neyse gelelim konuya, bir arkadaş bu mousdaki renk değişimini ayarlayabildiğini söylemiş fakat ben bulamadım. Acaba bilen var mı ? Var ise teşekkürler.
Rengi değişmiyor derken senin zevkine göre değişmiyor. Konuyu okursan anlarsın baya detaylı konuşulmuş aynı muhabbetleri burada da yapıp kirlilik oluşturmayalım.
Rengi değişmiyor derken senin zevkine göre değişmiyor. Konuyu okursan anlarsın baya detaylı konuşulmuş aynı muhabbetleri burada da yapıp kirlilik oluşturmayalım.
hayır demeye çalıştığım şey şu o konuyu zaten okudum ve ondan dolayı konu açtım farketiyseniz renk ayarlarınıda buldum diyor sorum şu mouse zaten tak çalıştır fakat o driver bulmuş ki kullanıyor bundan bahsediyorum