From dizisi nasıl?

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
From izleyen varsa sizce nasıl yeni başlayacağım öneriyor musunuz yoksa vakit kaybı mı? Filmin konusu beni acayip sardı bu türleri seviyorum ama bu türde çıkan film, diziler genelde kıytırık oluyor.
Kısaca dizinin konusu sabahları bir şey yok ama geceleri gizemli varlıklar çıkıyormuş ve insanlara zarar veriyorlarmış ve bu kasabaya giren bir daha çıkamıyormuş. Yorumlarınızı merak ediyorum, eğer diziyi ilk defa görecek olanlar varsa da yorumlar sayesinde başlayıp izleyebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kadın oynuyorsa izleyeyim, yoksa filmler, diziler sarmıyor.

O nasıl bir şey ya oyuncuları kaliteli ama bayağı bir film ve dizilerini izledim şimdi başlıyorum bakalım

Cidden öyle ben de bu huyumu sevmiyorum. Erkek başrol ve kadın karakterlere ısınamıyorsam izleyemiyorum.

Cidden öyle ben de bu huyumu sevmiyorum. Erkek başrol ve kadın karakterlere ısınamıyorsam izleyemiyorum.
Muhakkak kadın başrol olmalı. Kadın başrolde güzel ve eşcinsel olması lazım. Yoksa izlemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…