Front-end proje hataları

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba, birazdan soracağım soruya cevap vermenizi beklemiyorum çünkü; kendi yazdığım back-end ile entegre olarak çalışmakta projem.

Bir tane araba kiralama projesi yapıyorum ödev olarak, yaşadığım sorunları şöyle sıralayayım.

1- Markaya göre sıralamak istediğim zaman, seçtiğim markanın "renk ve marka" bilgileri gidiyor.

2- Bir arabanın üstüne tıklayınca detaylar kısmına gitmesini istediğim bir sistem yazdım. Bir arabanın üstüne tıklıyorum fakat hiçbir yere gitmiyor.

3- 2. sorundan dolayı, kirala butonum, detaylara gitme fonksiyonuyla karıştı. O yüzden kirala butonum da çalışmıyor.

4- Markaya göre listelemek istediğim zaman, bana istediğim markayı vermiyor. Örneğin; Toyota'ya tıklıyorum, bana Hyundai veriyor.

Şu ana kadar karşılaştığım sorun bunlar, aşağıya back-end ve front-end GitHub linklerimi bırakacağım. Ayrıca fotoğraflar da yükleyeceğim.

Front-End: emirduman2/RentalFront-End

Back-End: emirduman2/CarRentalProject

Dosya Ekleri

• 54545.png
    54545.png
    44,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 76767.png
    76767.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı