W Wongvangs Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 25 Eylül 2022 #1 Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum.
Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 25 Eylül 2022 #2 Wordpress'te kendi kendine yoktan var olmuyor.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 25 Eylül 2022 #3 Wongvangs dedi: Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Full Stack Developer'ında geleceği yoksa vay halimize. Wordpress değil de yapay zeka gelişmeye devam ederse bir şeylerin sonunu getirebilir.
Wongvangs dedi: Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Full Stack Developer'ında geleceği yoksa vay halimize. Wordpress değil de yapay zeka gelişmeye devam ederse bir şeylerin sonunu getirebilir.
ali019283 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #4 Full stack developer olursan aç kalmazsın, piyasaya en çok lazım olan adamlardan biri olmuş oluyorsun.
Full stack developer olursan aç kalmazsın, piyasaya en çok lazım olan adamlardan biri olmuş oluyorsun.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 25 Eylül 2022 #5 Wongvangs dedi: Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım'ın her alanında böyle açıklar devam ederken kolay kolay iş bitmez. Yani hem front-end hem back-end böyle devam eder. Ki Full-Stack Dev bu kadar az iken o tarafta iş bitmez
Wongvangs dedi: Sizce Full stack developerler yani(front+back end) geleceği var mı ileride Word press tarzı şeylerin gelisicegini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazılım'ın her alanında böyle açıklar devam ederken kolay kolay iş bitmez. Yani hem front-end hem back-end böyle devam eder. Ki Full-Stack Dev bu kadar az iken o tarafta iş bitmez
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #6 Bitmez. Wp basit bir cms sistemi. Asıl olay yapay zeka ve Web3.0 da.