pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.545 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #11 Sanatci ruhun varsa front-end'e yonelmelisin. Ssglam para vurursun. Yok ben sayisalciyim dersen back-end oneririm. Hangisini yaparsaniz yapin, en iyisi olmaya calisin.
Sanatci ruhun varsa front-end'e yonelmelisin. Ssglam para vurursun. Yok ben sayisalciyim dersen back-end oneririm. Hangisini yaparsaniz yapin, en iyisi olmaya calisin.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Haziran 2022 #12 pottie4r dedi: Sanatci ruhun varsa front-end'e yonelmelisin. Ssglam para vurursun. Yok ben sayisalciyim dersen back-end oneririm. Hangisini yaparsaniz yapin, en iyisi olmaya calisin. Genişletmek için tıkla... Yazılıma yeni başladım diyebilirim, artı olarak photoshop ile uğraşmak istiyordum sonra çok zor olacağı için front-and öğrenmeyi ve gelişmeyi düşünüyorum.
pottie4r dedi: Sanatci ruhun varsa front-end'e yonelmelisin. Ssglam para vurursun. Yok ben sayisalciyim dersen back-end oneririm. Hangisini yaparsaniz yapin, en iyisi olmaya calisin. Genişletmek için tıkla... Yazılıma yeni başladım diyebilirim, artı olarak photoshop ile uğraşmak istiyordum sonra çok zor olacağı için front-and öğrenmeyi ve gelişmeyi düşünüyorum.