Frontline commando D-day Android 9 sürümünde açılır mı?

İşletim sistemi
Android
Yer
İstanbul
Eminim buradaki çoğu kişi bu oyunu küçüklüğünde oynamıştır. Şu an Play Store'dan kaldırılmış durumda. V3.0.4 sürümü 2020 yılında çıktı fakat maksimum Android 8 sürümüne kadar açılıyor. Acaba fix ile Android 9 sürümünde oyun açılır mı? Elinizde böyle bir şey var mı? Bu oyunu tekrardan oynamak istiyorum.

Dosya Ekleri

• 9174bhSuEzL.png
    9174bhSuEzL.png
    866,5 KB · Görüntüleme: 229
  • images (18).jpeg
    images (18).jpeg
    36,4 KB · Görüntüleme: 104
Android versiyonu vardı. Play Store'da kaldırılınca APK ile yaptılar. Fakat o da maksimum 8 sürümünde açılıyor.
Hocam Play Store ve kendi resmi web sitesi dışında olan sitelerden (apkpure gibi) indirmek pek sağlıklı değil. Belki Bluestacks ile 8 sürümünü oynayabilir eğer elinde yükleme dosyası varsa

Eminim buradaki çoğu kişi bu oyunu küçüklüğünde oynamıştır. Şu an Play Store'dan kaldırılmış durumda. V3.0.4 sürümü 2020 yılında çıktı fakat maksimum Android 8 sürümüne kadar açılıyor. Acaba fix ile Android 9 sürümünde oyun açılır mı? Elinizde böyle bir şey var mı? Bu oyunu tekrardan oynamak istiyorum.

Eğer telefonun iyiyse VMOS yukleyerek sanal telefon kur telefonunun içine Android 7 ROM'u yukleyebiliyorsun bu şekilde oynarsin.

Hocam Play Store ve kendi resmi web sitesi dışında olan sitelerden (APKPure gibi) indirmek pek sağlıklı değil. Belki BlueStacks ile 8 sürümünü oynayabilir eğer elinde yükleme dosyası varsa.

Hocam baktım şimdi BlueStacks de maalesef yok.

Eğer telefonun iyiyse VMOS yukleyerek sanal telefon kur telefonunun içine Android 7 ROM'u yukleyebiliyorsun bu şekilde oynarsin.

Maalesef telefonum iyi değil J7 Prime. Bildiğiniz başka yol var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı