Çözüldü Frostpunk 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ErsenDeniz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
Raporum aşağıda yer alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatanızı çözelim şimdi. Battlefield 4 için yeni bir konu oluşturabilirsiniz. Moderatörlerden biri bakacaktır.

Dediklerini yapıyorum şu an yeni rapor aşağıda

Ekran görüntüsünü attığınız dosyalar eksik gözüküyor raporda da. Onun haricinde başka bir sorun yok. Bu işlemlerden sonra açılması lazım oyunun.

Visual Studio 2013 ile 2015 silip yeniden kurdum fakat 2017 ile 2019'u nereden indireceğimi bulamadım link mevcut mudur?

2017 ve 2019'u kurmanıza gerek yok. Dediklerimi yaptıktan sonra oyunu açmayı denediniz mi?

Ekran görüntüsünü attığınız dosyalar eksik gözüküyor raporda da. Onun haricinde başka bir sorun yok. Bu işlemlerden sonra açılması lazım oyunun.

Şu an sadece bu hatayı alıyorum.

Denetim masasındaki C++ kütüphanelerinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Kurulumlarda hata olmuş olmalı.

Denetim masasındaki C++ kütüphanelerinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Kurulumlarda hata olmuş olmalı.

Denetim masasında programlar kısmından mı acıyoruz orayı.

İsterseniz uğraşmayalım. TeamViewer üzerinden bağlanıp bakayım. ID şifre verin.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…