Frostpunk 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

SaboX

Hectopat
Daha fazla  
Geçen günlerde Epic Games Frostpunk'ı bedavaya dağıttı, ben de indirdim. Fakat 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Çözümü için de Technopat videosunu izledim. Process Monitor'de bütün yapılacakları yaptım ama sorunlu olan dosyayı ve o dosyayı nerede kayıtlı olduğunu bulamadım. Buraya Process Monitor'un kaydettiğim halini atıyorum, ilgilenirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Raporu erişime açın.
Konusu mevcut.

Teşekkür ederim dedikleriniz oldu ama bu sefer de oyun aça tıkladığımda oyun geliyor ama bir süre sonra kapanıp Epic Launcher'a atıyor. Güncel bir Process Monitor dosyası daha atayım mı ilgilenir misiniz?

Az kalsın sorunlu dosyayı göremeden raporu kapatıyordum:) Başka bir DLL dosyası eksikmiş. Onu da kuralım.
Denetim masasında bulunan 2015-2019 arası tüm C++ kütüphanelerini kaldırın.
Bunları yükleyin:
Tamamdır, acelesi yok. Müsait olduğunuzda yazabilirsiniz. @SaboX

Artı -1 Eksi
dediğinizi yaptım ama yine hata çıktı :D. Kusura bakmayın bu sefer de MSVCP140.dll dosyası bulunamadı diyor. Yukarda verdiğiniz C++2015 bir daha mı indirmem gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı