Geçen günlerde Epic Games Frostpunk'ı bedavaya dağıttı, ben de indirdim. Fakat 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Çözümü için de Technopat videosunu izledim. Process Monitor'de bütün yapılacakları yaptım ama sorunlu olan dosyayı ve o dosyayı nerede kayıtlı olduğunu bulamadım. Buraya Process Monitor'un kaydettiğim halini atıyorum, ilgilenirseniz sevinirim.
Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal...
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Teşekkür ederim dedikleriniz oldu ama bu sefer de oyun aça tıkladığımda oyun geliyor ama bir süre sonra kapanıp Epic Launcher'a atıyor. Güncel bir Process Monitor dosyası daha atayım mı ilgilenir misiniz?
(bir kaç saat çevrimdışı kalmam gerekiyor siz çözümü yazıp ben geri yanıt vermezsem bilgisayar başında olmadığım içindir işim bittiğinde olursa eğer yazarım şimdiden teşekkür ederim.
Az kalsın sorunlu dosyayı göremeden raporu kapatıyordum Başka bir DLL dosyası eksikmiş. Onu da kuralım.
Denetim masasında bulunan 2015-2019 arası tüm C++ kütüphanelerini kaldırın.
Bunları yükleyin:
dediğinizi yaptım ama yine hata çıktı . Kusura bakmayın bu sefer de MSVCP140.dll dosyası bulunamadı diyor. Yukarda verdiğiniz C++2015 bir daha mı indirmem gerekiyor.