Frostpunk 2 alınır mı?

ZlatanG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bildiğiniz gibi Epic indirimleri başladı aralarında gezerken Frostpunk2 oyununu gördüm iyi bir indirime gitmişti almayı düşünüyorum eskiden Cities Skylines falan oynamıstım o beni çok sarmıştı fakat bazı şeyleri anlamamıştım küçüğüm diye ayrıcaa Frostpunk 1 varmıs bende onu da bugün deneyip almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bildiğiniz gibi Epic indirimleri başladı aralarında gezerken Frostpunk2 oyununu gördüm iyi bir indirime gitmişti almayı düşünüyorum eskiden Cities Skylines falan oynamıstım o beni çok sarmıştı fakat bazı şeyleri anlamamıştım küçüğüm diye ayrıcaa Frostpunk 1 varmıs bende onu da bugün deneyip almayı düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir sizce alınır mı?
Alınır da önce ilk oyunu oynayın. İlk oyun strateji şehir kurma gibiyken ikinci oyun siyaset simülatörü gibi diyordu insanlar. İlk oyun baya güzel ama zor ikinci oyun daha kolay soğuğun bir önemi yok deniliyor. Bence alınır fiyatı da iyi ucuzladıysa neden olmasın?

İlk oyunun devamı aslında seviyorsanız alınır. Bunda soğuktan yaşatmaya çalışmak yerine tam tersine geçmişten bir şekilde hayatta kalmış olan insanlara kaynak yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Aynı mantık aslında.

Alınır da önce ilk oyunu oynayın. İlk oyun strateji şehir kurma gibiyken ikinci oyun siyaset Simulator'ü gibi diyordu insanlar. İlk oyun bayağı güzel ama zor ikinci oyun daha kolay soğuğun bir önemi yok deniliyor. Bence alınır fiyatı da iyi ucuzladıysa neden olmasın?

Tamamdır teşekkür ederim tavsiyeniz için.

İlk oyunun devamı aslında seviyorsanız alınır. Bunda soğuktan yaşatmaya çalışmak yerine tam tersine geçmişten bir şekilde hayatta kalmış olan insanlara kaynak yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Aynı mantık aslında.

İlk oyunu bugün deneyecegim bakalım size de teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı