RiverLuci Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Epic Games'ten Frostpunk indirdim çalışıyor diyor bulut eşitleme diyor sonrasında oyun açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? RiverLuci dedi: Epic Games'ten Frostpunk indirdim çalışıyor diyor bulut eşitleme diyor sonrasında oyun açılmıyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Logfile.rar drive.google.com Son düzenleme: 9 Mayıs 2024
Epic Games'ten Frostpunk indirdim çalışıyor diyor bulut eşitleme diyor sonrasında oyun açılmıyor. Yardımcı olur musunuz? RiverLuci dedi: Epic Games'ten Frostpunk indirdim çalışıyor diyor bulut eşitleme diyor sonrasında oyun açılmıyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Logfile.rar drive.google.com
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 9 Mayıs 2024 #2 Bunları kurun. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız. Artı 0 Eksi
Bunları kurun. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.