Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Nisan 2021 #41 Katılıyorum. Bence katılırsa @Affansen kazanır.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Nisan 2021 #42 Megaton dedi: Katılıyorum. Bence katılırsa @Affansen kazanır. Genişletmek için tıkla... Hiç kazanamadım şu ana kadar. Ben kazanırsam ben kullanmam muhtemelen. Siz severseniz isterseniz size hediye edeyim?
Megaton dedi: Katılıyorum. Bence katılırsa @Affansen kazanır. Genişletmek için tıkla... Hiç kazanamadım şu ana kadar. Ben kazanırsam ben kullanmam muhtemelen. Siz severseniz isterseniz size hediye edeyim?
BatuShaan Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 24 Nisan 2021 #43 Katılıyorum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Nisan 2021 #44 Affansen dedi: Hiç kazanamadım şu ana kadar. Ben kazanırsam ben kullanmam muhtemelen. Siz severseniz isterseniz size hediye edeyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin şansınızı.
Affansen dedi: Hiç kazanamadım şu ana kadar. Ben kazanırsam ben kullanmam muhtemelen. Siz severseniz isterseniz size hediye edeyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin şansınızı.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Nisan 2021 #45 Megaton dedi: Deneyin şansınızı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, gelirse oyunu size vereyim o zaman.
Megaton dedi: Deneyin şansınızı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, gelirse oyunu size vereyim o zaman.
RodaAI Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #47 Çekiliş sonuçları, asıl talihli : @Affansen, yedek talihli : @Sapphire1525. Discord isminizi alabilirsem iletişime geçebiliriz.
Çekiliş sonuçları, asıl talihli : @Affansen, yedek talihli : @Sapphire1525. Discord isminizi alabilirsem iletişime geçebiliriz.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Nisan 2021 #48 RodaAI dedi: Çekiliş sonuçları, asıl talihli : @Affansen, yedek talihli : @Sapphire1525. Genişletmek için tıkla... Ney? :O Şaşırdım gerçekten. Nasıl bana geldiğini anlamadım bile. @Megaton hocama hediye etme şansınız var mıdır? Benim sistemim kaldırmıyor da. Discord sormuşsunuz, benimki Affansen#2275 ama mümkünse @Megaton hocama verebilir misiniz?
RodaAI dedi: Çekiliş sonuçları, asıl talihli : @Affansen, yedek talihli : @Sapphire1525. Genişletmek için tıkla... Ney? :O Şaşırdım gerçekten. Nasıl bana geldiğini anlamadım bile. @Megaton hocama hediye etme şansınız var mıdır? Benim sistemim kaldırmıyor da. Discord sormuşsunuz, benimki Affansen#2275 ama mümkünse @Megaton hocama verebilir misiniz?
RodaAI Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #49 Affansen dedi: Ney? O Şaşırdım gerçekten. Nasıl bana geldiğini anlamadım bile. @Megaton hocama hediye etme şansınız var mıdır? Benim sistemim kaldırmıyor da. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Discord ismini alabilir miyim?
Affansen dedi: Ney? O Şaşırdım gerçekten. Nasıl bana geldiğini anlamadım bile. @Megaton hocama hediye etme şansınız var mıdır? Benim sistemim kaldırmıyor da. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Discord ismini alabilir miyim?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Nisan 2021 #50 RodaAI dedi: Tabii ki. Discord ismini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Affansen#2275 ama dediğim gibi bana değil de @Megaton hocama hediye etmenizi tercih ederim.
RodaAI dedi: Tabii ki. Discord ismini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Affansen#2275 ama dediğim gibi bana değil de @Megaton hocama hediye etmenizi tercih ederim.