Frostpunk'a nasıl başlanmalı?

Draktarlı Shaco

Hectopat
Daha fazla  
Frostpunk'a başlayalı aşağı yukarı 1 hafta oluyor. Birçok kez oynamaya çalıştım. Hatta ilk defa strateji oyunundan bu kadar zevk aldım (normalde sevmem). Fakat hep bir yerde sıkışıyorum. 41. gün oldu fırtına geldi sıcaklık -80 falan oldu derken vaktin geldi dediler. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl başlamalıyım?

Frostpunk'a başlayalı aşağı yukarı 1 hafta oluyor. Birçok kez oynamaya çalıştım. Hatta ilk defa strateji oyunundan bu kadar zevk aldım (normalde sevmem). Fakat hep bir yerde sıkışıyorum. 41. gün oldu fırtına geldi sıcaklık -80 falan oldu derken vaktin geldi dediler. Ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl başlamalıyım?
kaynaklarınıza önem verin. işaretçi ile kömür madeni ayarlayın.

Hocam 2 işaretçi yapıp hem kömüre hem balık yerine hızlıca karakol kurmak mantıklı mı?
yemek sıkıntısı da çekeceksiniz, mantıklı o yüzden. yemek ya çok iş gücüyle ya da karakolla çözülüyor.

ha bir de jeneratör araştırmalarını yapın. soğuk artarsa bir anda haberiniz olmadan araştırma bitene kadar halk kırılır. 2 tane araştırma binanız olsun.

portatif ısıtıcılar var, buhar makinesi mi ne adını unuttum. onları kullanırken dikkatli olun. tüketiminize göre ayarlayın.

bir de keşif gezilerine önem verin, robot falan gelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı