Luminaobscura
Hectopat
Madenler için işçi bulabilirken revirde çalışacak insan bulamadığım için aktif olmuyor ve insanlar sağlık sorunu çekiyor. Oraya nasıl işçi bulurum?
Açık dünyaya keşif ekipleri yollayın. Yollamadan yeni insanları ekibe katamaz ve eninde sonunda çökersiniz. Revir'e sadece mühendisler konulabiliyor keşif grubu yollarken bu da aklınızda bulunsun.Madenler için işçi bulabilirken revirde çalışacak insan bulamadığım için aktif olmuyor ve insanlar sağlık sorunu çekiyor. Oraya nasıl işçi bulurum?
Bug olabilir hocam hadi sağdaki artar neyse de 14k kömürü kim kaybetmiş de biz bulalım? O kadar kömür oyunu baya ilerletmeme rağmen görmedim daha bence glitch olmuştur.Eki Görüntüle 2243887
Peki bu kömür depolama kısında ben kömür çıkardıkça soldaki değil sağdaki rakam değişiyor ve dolmuyor bir türlü. Hem fabrika kurdum madene hemde normal şekilde topluyorum ama dolmuyor. Acaba bir bug mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.