3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Öncelikle selamlar, ben kendimi bildim bileli Farming Simulator oyunlarına meraklıyımdır, Detroit'in Epic'te 142 lira olması beni bu iki oyun arasında kalmama yol açtı. Sizce hangisini almalıyım? Detroit'e herkes dünyanın en iyi oyunu falan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Öncelikle selamlar, ben kendimi bildim bileli Farming Simulator oyunlarına meraklıyımdır, Detroit'in Epic'te 142 lira olması beni bu iki oyun arasında kalmama yol açtı. Sizce hangisini almalıyım? Detroit'e herkes dünyanın en iyi oyunu falan diyor.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.577 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Ocak 2025 #2 Detroit dünyanın en iyi oyunu değil ancak müthiş bir oyun ve deneyim sunuyor. Bu iki oyun arasında tartışmasız Detroit der geçerim. FS oyunları zaten her yıl çıkıyor bir şekilde erişilebiliyor.
Detroit dünyanın en iyi oyunu değil ancak müthiş bir oyun ve deneyim sunuyor. Bu iki oyun arasında tartışmasız Detroit der geçerim. FS oyunları zaten her yıl çıkıyor bir şekilde erişilebiliyor.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.187 Çözümler 6 23 Ocak 2025 #3 Düşünmeye gerek bile yok, Detroit alın geçin çok iyi bir oyun. Son düzenleme: 23 Ocak 2025
bimerfatih Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = Nvidia 3060 - 12GB İşlemci = i9-9900K Ram = 32GB Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 Detroit became humanda bug yaşadım ama öyle şatafatlı şeyler değil, çık gir yapınca düzelen bug kesinlikle Detroit alınmalı şüphesiz
Detroit became humanda bug yaşadım ama öyle şatafatlı şeyler değil, çık gir yapınca düzelen bug kesinlikle Detroit alınmalı şüphesiz
Berkalioz Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 Kesinlikle Detroit
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 EmirOfRivia1453 dedi: Düşünmeye gerek bile yok, Detroit alın geçin çok iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Motionless IN White dedi: Detroit dünyanın en iyi oyunu değil ancak müthiş bir oyun ve deneyim sunuyor. Bu iki oyun arasında tartışmasız Detroit der geçerim. FS oyunları zaten her yıl çıkıyor bir şekilde erişilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bimerfatih dedi: Detroit became humanda bug yaşadım ama öyle şatafatlı şeyler değil, çık gir yapınca düzelen bug kesinlikle Detroit alınmalı şüphesiz Genişletmek için tıkla... Zaten buglara takılmam yanıtın için teşekkürler.
EmirOfRivia1453 dedi: Düşünmeye gerek bile yok, Detroit alın geçin çok iyi bir oyun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Motionless IN White dedi: Detroit dünyanın en iyi oyunu değil ancak müthiş bir oyun ve deneyim sunuyor. Bu iki oyun arasında tartışmasız Detroit der geçerim. FS oyunları zaten her yıl çıkıyor bir şekilde erişilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bimerfatih dedi: Detroit became humanda bug yaşadım ama öyle şatafatlı şeyler değil, çık gir yapınca düzelen bug kesinlikle Detroit alınmalı şüphesiz Genişletmek için tıkla... Zaten buglara takılmam yanıtın için teşekkürler.
bimerfatih Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = Nvidia 3060 - 12GB İşlemci = i9-9900K Ram = 32GB Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 3ymen dedi: Zaten buglara takılmam yanıtın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim