JustEcho Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 FS 22 oyununda yeni kariyer oluştururken %21 de takılı kalıyor ve oyundan atıyor. Sorunu çözdüm, DirectX 12 ile alakalıymış, 11 yapınca açıldı. Son düzenleme: 17 Temmuz 2024
FS 22 oyununda yeni kariyer oluştururken %21 de takılı kalıyor ve oyundan atıyor. Sorunu çözdüm, DirectX 12 ile alakalıymış, 11 yapınca açıldı.
L Laundrie Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 JustEcho dedi: FS 22 oyununda yeni kariyer oluştururken %21 de takılı kalıyor ve oyundan atıyor. Sorunu çözdüm, DirectX 12 ile alakalıymış, 11 yapınca açıldı. Genişletmek için tıkla... merhaba nereden yaptınız directx i Laundrie dedi: Merhaba nereden yaptınız DirectX'i. Genişletmek için tıkla... Bende de yüzde 22 de kalıyor 4 5 saniye sonra oyundan atıyor ve FS 22'yi Epic'den mi oynuyorsunuz. Artı 0 Eksi
JustEcho dedi: FS 22 oyununda yeni kariyer oluştururken %21 de takılı kalıyor ve oyundan atıyor. Sorunu çözdüm, DirectX 12 ile alakalıymış, 11 yapınca açıldı. Genişletmek için tıkla... merhaba nereden yaptınız directx i Laundrie dedi: Merhaba nereden yaptınız DirectX'i. Genişletmek için tıkla... Bende de yüzde 22 de kalıyor 4 5 saniye sonra oyundan atıyor ve FS 22'yi Epic'den mi oynuyorsunuz.
KS KS JustEcho Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Laundrie dedi: Merhaba nereden yaptınız DirectX'i. Bende de yüzde 22 de kalıyor 4 5 saniye sonra oyundan atıyor ve FS 22'yi Epic'den mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor. Artı 0 Eksi
Laundrie dedi: Merhaba nereden yaptınız DirectX'i. Bende de yüzde 22 de kalıyor 4 5 saniye sonra oyundan atıyor ve FS 22'yi Epic'den mi oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor.
L Laundrie Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #4 JustEcho dedi: Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, olmazsa yazarım tekrar. JustEcho dedi: Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Benim oyunumda game.xml dosyası yok, Game dosyasında olabilir mi? Bir şeyi yanlış yapmak istemem. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
JustEcho dedi: Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, olmazsa yazarım tekrar. JustEcho dedi: Evet Epic'den oynuyorum, belgelerim>my games>fs22>game.xml e giderek 12 yerine 11 yazıyorsun ve çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Benim oyunumda game.xml dosyası yok, Game dosyasında olabilir mi? Bir şeyi yanlış yapmak istemem.
KS KS JustEcho Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 Laundrie dedi: Teşekkürler, olmazsa yazarım tekrar. Benim oyunumda game.xml dosyası yok, Game dosyasında olabilir mi? Bir şeyi yanlış yapmak. Genişletmek için tıkla... Olmaması imkansız, en fazla Game olarak Google dosyası olarak falan görükür onu da birlikte açdan not defterini seçerek düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi
Laundrie dedi: Teşekkürler, olmazsa yazarım tekrar. Benim oyunumda game.xml dosyası yok, Game dosyasında olabilir mi? Bir şeyi yanlış yapmak. Genişletmek için tıkla... Olmaması imkansız, en fazla Game olarak Google dosyası olarak falan görükür onu da birlikte açdan not defterini seçerek düzeltebilirsin.