FS 22 modları FS 25'te çalışır mı?

Daha fazla  
İyi akşamlar. FS 25 için mod lazım fakat aradığım modlar FS 25'te yok. FS 22 modları acaba FS 25'te çalışır mı?

Pardon kusura bakmayın, FC 25 zannetmişim. Ancak uyumlu olmaz çünkü neden bir eski sürüm mod yeni sürüme uyumlu olsun ki? O modun Farming Simulator 25 versiyonu varsa onu kur.

Bilmiyorum fakat oyun dosyalarının içinde Farming Simulator 22 Support diye bir klasör var o beni umutlandırdı.

Kanka ben denedim bazı modlar çalışıyor bazıları çalışmıyor.
Hocam T9 modu kurmak istiyorum Farming Simulator 25'de olmayınca T9 eksik hissediyorum.

Bilmiyorum fakat oyun dosyalarının içinde Farming Simulator 22 Support diye bir klasör var o beni umutlandırdı.

Dene kanka bende bazı modlar çalışmıştı.

Hocam T9 modu kurmak istiyorum Farming Simulator 25'te olmayınca T9 eksik hissediyorum.

Ben şeyi kurmuştum silodan otomatik satın alma modunu bir de çift kapak dorse kurmuştum çalışmıştı.

Dene kanka bende bazı modlar çalışmıştı.

Ben şeyi kurmuştum silodan otomatik satın alma modunu bir de çift kapak dorse kurmuştum çalışmıştı.

Denerim hocam. Şu an rigitrac ske 50 modu buldum bir de onu da deneyeceğim. (sebebini sormayın bence çok minnoş)

@Mistikkullanıcı894 merhaba ben denemıstım ses yoktu ve tekerlek gozukmuyordu bazı modlarda renk sorunu vardı fakat modelde hata yoktu. Oyuna uyumlu bir sekılde convert yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…