S Squaddie156 Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 FS 22 oyunum arkadaşlarımla Online oynamak istediğimde harita fark etmeksizin %10'da kalıyor ve ilerlemiyor. Oyunumu Xbox Game Pass'ten indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
FS 22 oyunum arkadaşlarımla Online oynamak istediğimde harita fark etmeksizin %10'da kalıyor ve ilerlemiyor. Oyunumu Xbox Game Pass'ten indirdim.
drooz050 Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Buldum sanırım internette yazılan her şeyi denedim hiçbir sonuç alamadım. Öncelikle oyunla ilgili tüm dosyaları temizledi. Öncesinde ekran kartı güncellemesi vardı. Onu da bir önce ki sürüme indirdim. Oyunu silip tekrar yükledim ve düzeldi. Artı 0 Eksi
Buldum sanırım internette yazılan her şeyi denedim hiçbir sonuç alamadım. Öncelikle oyunla ilgili tüm dosyaları temizledi. Öncesinde ekran kartı güncellemesi vardı. Onu da bir önce ki sürüme indirdim. Oyunu silip tekrar yükledim ve düzeldi.